Mesék útján – magyar könyvvásár, mesedélután és műhely Linzben

2023. 11. 25.-26. Linz, Ausztria

A Hungaromedia vendégeiként két napot töltünk Linzben, ahol Samuel Allo vándor mesemondó, illetve a Kisgombos Kiadó és Könyvesbolt társaságában egy csodálatos hétvégére hívunk titeket! A két könyvesbolt egyedülálló gyermek- és ifjúsági könyvekkel készül Linzbe, hogy különleges irodalmi válogatással és kulturális programmal kedveskedjen az ott élő magyar családoknak.

A magyar könyves stand két napon át, két helyszínen várja majd az olvasókat:

  • 25-én 10 órától 18.00 óráig az Ann and pat-ban várunk egy teljes napon át – gazdag kulturális programmal kiegészítve,
  • 26-án pedig a Kuddelmuddelben folytatjuk 15 órától 18 óráig, ahol ugyan a programok a helyi francia közösségnek szólnak, a könyves standot teljes pompájukban tartjuk, hogy ha már ekkora útra kelünk Biatorbágyról és Budapestről – Verőcéről, mindenképp legyen alkalmatok eljutni hozzánk és személyesen belelapozva válogatni a kínálatunkból.

A könyvek mellett készülünk művészeti nyomatokkal és magyar kézművesek alkotásaival is, ám ez nem minden!

A szombati nap fénypontja egy rendhagyó mesedélután lesz Samuel Allo, breton származású vándor mesemondóval, aki a Kisgombos Könyvek gondozásában megjelent A két csillag című csodálatos kötet meséinek gyűjtője.

>>> 16 órától Mesedélután Samuel Allo-val (francia nyelvű előadás magyar tolmácsolással). Belépő: 9 EUR
Jegyinformáció, helyfoglalás: https://www.eventbrite.com/…/mesek-utjan-magyar…

>>> 17 órától pedig családi alkotóműhellyel készülünk, hogy legyen időnk és alkalmunk a mesehallgatás élménye után a közös alkotásra: „Őrzöm, s repítem” – családi alkotóműhely nemezzel és papírral A két csillag című mesegyűjtemény nyomán. A műhelyen való részvétel adományalapú.

A szombati napon A két csillag című mesegyűjtemény illusztrációiból nyitunk pop-up kiállítást az Ann and pat-ban, hogy Szimonidesz Hajni eredeti festményeiben is gyönyörködhessünk.

Készülünk finom teával, kávéval, forró csokoládéval, hogy ha már a lelkünket melegítjük mesés élményekkel, mindenestül jól érezzük magunkat.

Mindannyiótokat szeretettel várjuk! Találkozunk Linzben!

Ez is érdekelhet

fm11 vilagokon at
Folyóparti mesék #11 – Világokon át

2024. 10. 27. 17:00 // Kollázs, Verőce
Folyóparti mesék c. sorozatunkban ezúttal rendhagyó módon a kamaszokat és felnőtteket hívjuk a mesék útjára. Vaskor Gréta meseterapeuta, család- és párterapeuta lesz a vendégünk.
A belépődíj: 3000 Ft/fő
Helyfoglalás szükséges.

alapozo halloween
a.lapozó meseklub: Halloweeni mesemondás Róka úrnál

2024. 10. 25. 17:00-18:00 // Róka úr könyvesbolt
Ezen a délutánon egy RéMeSeN izgalmas mesét hallhattok, láthattok, ami számtalan meglepetést rejt. A mese után pedig mi is készülünk nektek egy apró meglepetéssel!
Részvételi díj, ami tartalmazza az alkotás alapanyagait is: 3000 Ft / gyerek.
Regisztráció szükséges!

Vélemény, hozzászólás?
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!