Az utolsó dolgok gyűjteménye

Original price was: 4 500 Ft.Current price is: 4 050 Ft.

A webshopban megjelenő kedvezmények a webshopos vásárlásokra érvényesek. Ha a budapesti üzletben is szeretnél a webshopos árakon vásárolni, nézd meg, hogyan juthatsz Törzsvásárlói kártyához!

Készleten

Ezért a termékért 20 hűségpont jár neked.

A vízbe ugrás előtti utolsó pillanat; az utolsó nap, amikor Andris befér a közös bunkiba; az utolsó, ráérős hópehely; a kirakó utolsó darabja. Kincsek egy kislány különleges gyűjteményéből, melynek lapozgatása közben az élet apró csodáiról és elgondolkodtató kérdéseiről beszélgethetünk.

Maija Hurme ebben a képeskönyvben a gyerekek mindenre fogékony szemén keresztül ábrázolja a világot, azt is meglátva, amit a felnőttek talán észre sem vesznek.

Nagyon szeretem, ahogy ez a kislány a világban nézelődik, figyel, feljegyez, gyűjtöget. Hol megrendül, hol csacsog, s közben nem kevesebbet tesz, mint megszelídíti az „utolsó” fogalmát, melyhez gyakran a szomorúság vagy veszteség képzete tapad. Bebizonyítja, hogy az utolsók lehetnek lehetőséget rejtők, huncutak, izgalmasak és várva vártak is. Sőt, némely utolsóról kiderül, hogy nem is utolsó. Hogy egyszer csak követi őt egy „első”…  – Gombos Kata, Kisgombos Könyvek

További információk

Kiadó

Szerző

Kiadás éve

Fordította

Borító

Oldalszám

32

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az utolsó dolgok gyűjteménye” értékelése elsőként
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!