A játék neve: Pandora

Original price was: 4 990 Ft.Current price is: 4 491 Ft.

A webshopban megjelenő kedvezmények a webshopos vásárlásokra érvényesek. Ha a budapesti üzletben is szeretnél a webshopos árakon vásárolni, nézd meg, hogyan juthatsz Törzsvásárlói kártyához!

Készleten

Ezért a termékért 23 hűségpont jár neked.

Bogdán készít egy spéci headsettel játszható budapesti játékot, amibe meghívja a barátait. Csakhogy az algoritmus önálló életre kel, így a játékban és a valóságban is egyre bizarrabb események történnek. A Dunából mindennap négykor kiemelkedik egy hatalmas ragadozó hal, megelevenednek a római kori szobrok, óriáshamburger ül a hídpillére. Ságiék furcsa üzeneteket kapnak egymástól, és ami a legaggasztóbb: valaki ellopja a játékból a valós pénzértékkel bíró varázslatokat és fegyvereket.
Vajon Ságiék képesek leállítani a kikapcsolhatatlanná vált játékot? Össze tudja tartani Petra a csapatot, amihez egy új lány is csatlakozik? És hova tűnik Bogdán?
A regényben a valóság és a játék határa összemosódik, miközben sok mindent megtudhatunk a mesterséges intelligenciáról, a párhuzamos világokról, a barátságról és persze Budapestről is.

A könyv A JÁTÉK NEVE: BUDAPEST c. kötet folytatása, de önállóan is olvasható. Az első kötet elnyerte a MARGÓ különdíjat.

További információk

Szerző

Kiadó

Kiadás éve

Borító

Puhafedeles

Oldalszám

480

Nyelv

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A játék neve: Pandora” értékelése elsőként
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!