Hottentotta

Original price was: 6 990 Ft.Current price is: 6 291 Ft.

A webshopban megjelenő kedvezmények a webshopos vásárlásokra érvényesek. Ha a budapesti üzletben is szeretnél a webshopos árakon vásárolni, nézd meg, hogyan juthatsz Törzsvásárlói kártyához!

Készleten

Ezért a termékért 32 hűségpont jár neked.

A Hottentotta azért született, hogy a kis- és nagyobb iskolások szórakoztató, szépirodalmi mércével is értékes szövegek segítségével gyakorolhassák a legfontosabb helyesírási ismereteket. Minél jobb egy szöveg, annál inkább számíthat az olvasó gyerekeknél sikerre, annál jobban megjegyzik az abban olvasottakat, az adott helyesírási szabályok is észrevétlenül megerősítődnek.

Ezért a Hottentottában a klasszikus magyar és kortárs magyar gyerekirodalom legjobb képviselőinek történeteit, meséit, verseit gyűjtöttük össze. De a könyv nemcsak szépirodalmi antológia, hanem helyesírási példatár is egyben: a fejezetcímek, az adott helyesírási problémák követik az általános iskolai tananyagot, a szövegekben színessel is kiemeltük, mire figyelhetnek az olvasók.

Azoknak a gyerekeknek is ajánljuk, akik még nem iskolások, hiszen a mesék, versek önmagukért beszélnek: felolvasva is izgalmas irodalmi kaland ez a válogatás!

Lovász Andrea, szerkesztő

További információk

Szerkesztő

Kiadó

Illusztrátor

Kiadás éve

Borító

Keményfedeles

Oldalszám

182

Nyelv

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hottentotta” értékelése elsőként
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!