Folyóparti mesék #11 – Világokon át

fm11 vilagokon at

2024. október 27. 17:00, Kollázs, Verőce

Október 27-én, vasárnap a Folyóparti mesék c. sorozatunkban rendhagyó módon a kamaszokat és felnőtteket hívjuk a mesék útjára. Vaskor Gréta meseterapeuta, család- és párterapeuta lesz a vendégünk, aki különleges alkalmat kínál számunkra a mesékben való utazásra.

„Barlang mélyből útnak indulni a fényre, babszáron vagy szarvasagancson létrázva felmászni az égbe, zuhanni a mélybe…
Mesékkel repülünk, zuhanunk, mászunk, keresünk életet, rendeződést, új utakat, új tereket, hogy végül visszatérjünk saját életünkbe. Hisz lehet, hogy nem minden kérdésünkre találjuk meg a választ itt – középső világunkban. Néha mélybe kell szállni vagy épp magasban járni, hogy végül itt, az életünkben, a középső világban folyhasson továbbra az élet.
Háromosztatú a világ: alsó, középső és felső világra osztódik a mesék tere, melyek mindegyikében sajátos tapasztalások, feladatok várnak ránk. Valahol a próbákat, másutt a gyógyulás helyeit találjuk.
A meseesten útnak indulunk ezekben a világokban: repülünk, mászunk, létrázunk, és persze zuhanunk is, mert a másik világban csodákra lelhetünk, varázsos dolgokat tapasztalhatunk.”

A mesék után beszélgetésre is nyílik majd tér és idő.
A belépődíj: 3000 Ft/fő
Helyfoglalás szükséges: hellokollazs@gmail.com

Ez is érdekelhet

alapozo halloween
a.lapozó meseklub: Halloweeni mesemondás Róka úrnál

2024. 10. 25. 17:00-18:00 // Róka úr könyvesbolt
Ezen a délutánon egy RéMeSeN izgalmas mesét hallhattok, láthattok, ami számtalan meglepetést rejt. A mese után pedig mi is készülünk nektek egy apró meglepetéssel!
Részvételi díj, ami tartalmazza az alkotás alapanyagait is: 3000 Ft / gyerek.
Regisztráció szükséges!

bukkancs blog mesekartya 2
Bukkancs ajánlja! Milyen meséket válasszunk ovisainknak… Mesekártyákkal? 2. rész

Most már bizony valóban elindult a szeptember! És vele együtt a tanév is: nemcsak az iskolások tértek vissza az osztálytermekbe, hanem az óvodákat is ellepte ismét minden barnára sült kicsi könyvfaló. Mi szülők pedig hol tobzódunk a visszakapott csendes perceinkben, hol azon töprengünk: vajon hogyan örökítsünk át egy kicsit a nyár varázslataiból az őszi mindennapokba? Nos, természetesen van egy mesés ötletünk – sőt, nem is egy!

Vélemény, hozzászólás?
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!