🅰 Nádtengeri nyár

A webshopban megjelenő kedvezmények a webshopos vásárlásokra érvényesek. Ha a budapesti üzletben is szeretnél a webshopos árakon vásárolni, nézd meg, hogyan juthatsz Törzsvásárlói kártyához!

Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!

LENGEMESÉK 2.

A ​végtelenül hullámzó Nádtengeren zajlik az élet. Kikeltek a kiskacsák, cikáznak a szitakötők, és csendesen szövögetik hálóikat a pókok. A nádas zöldbőrű őrzői, a lengék, nádirigóháton cirkálva vigyázzák a Locsogó-tó lakóinak nyugalmát, éberen fürkészik az ellenség terveit, de szabadidejükben szívesen strandolnak és ropogtatják a finom pattogatott békalencsét. Persze akadnak kötekedő alakok is bőven! Undok kecskebékák és nagyképű vízisiklók keserítik a máskor vidám lengegyerekek életét.

Berg Judit népszerű mesesorozatának második kötetében ezúttal a lengék nyári kalandjait élhetjük át. Miközben Füttyös Vilkó elpusztíthatatlan csodahajó építésén fáradozik, vagy éppen vízicsatát játszik a barátaival, a harácsok egy fondorlatos csellel el akarják foglalni Lengevárat. Vajon ezúttal is sikerül Vilkónak keresztülhúzni a számításaikat? Sikerül megmentenie a fogságba esett barátokat, és békét kötni a vízisiklókkal? Mindez kiderül a Lengemesék nyári epizódjából, melyben Timkó Bíbor gyönyörű rajzai keltik életre a nádtengeri mesevilágot.

További információk

Sorozat / univerzum

Szerző

Illusztrátor

Kiadó

Borító

Keményfedeles

Állapot

Nyelv

magyar

Kiadás éve

Oldalszám

116

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🅰 Nádtengeri nyár” értékelése elsőként
Előjegyzés Értesítünk, ha érkezik hozzánk ilyen termék. Kérjük, ehhez add meg az e-mail-címedet!